Ubah semula bilik mandi: membawa warna ke bilik mandi

Ubah semula bilik mandi: membawa warna ke bilik mandi

Adakah anda ingin mengubah reka bentuk bilik mandi anda?

 

Bilik mandi boleh menjadi tempat yang ideal untuk bereksperimen dengan warna yang berbeza. Terdapat seperti pelbagai jubin yang kaya teduh di pasaran!

Walaupun peraturan umum adalah anda harus menggunakan warna yang tidak jelas di dalam bilik mandi kecil. Terutamanya jika anda juga tidak mempunyai cahaya semulajadi di bilik mandi. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh terlalu dogmatis mengenai peraturan ini. Sekiranya anda menikmati nuansa atau reka bentuk dinding berwarna, segala-galanya boleh kelihatan hebat walaupun semua peraturan. Contoh berikut jelas menunjukkan ini!

Reka bentuk bilik mandi dengan warna-warna segar

membawa bilik mandi warna reka bentuk baru

Diilhamkan oleh hutan!

Walaupun anda mempunyai sedikit cahaya semulajadi, anda boleh mencerahkan mood anda dengan tema yang hebat. Adakah anda suka gambaran hutan hujan? Terdapat kombinasi jubin yang menggambarkan tema ini. Bersama-sama dengan air yang mengalir dan mungkin aroma yang tepat, anda akan benar-benar meletakkan diri anda dalam realiti yang lain.

Kerana di bilik mandi, ia bukan hanya mengenai kebersihan, tetapi juga tentang kelonggaran!

Untuk penampilan yang harmoni, anda boleh mengimbangi dengan nuansa biru, putih dan kayu.

Buat suasana yang segar dan santai

bilik mandi reka bentuk semula reka bentuk dinding biru hijau

Shades yang penuh tenaga

Adakah anda mempunyai bilik mandi yang dicat putih? Dengan langsir dan elemen lain, yang direka dengan nuansa berani, anda boleh mengecas semula ini dengan tenaga dan semangat untuk hidup. Untuk melakukan ini, pilih warna merah jambu, oren, dan warna lain. Meningkatkan kesannya dengan pasu penuh bunga musim luruh. Antara lain, dia akan mengisi bilik dengan aroma yang hebat.

Gunakan warna yang kuat

bilik mandi merangka corak chevron warna hangat

Bilik mandi biru untuk bakat Mediterranean

Reka bentuk bilik mandi Mediterranean penuh dengan nuansa biru. Jika anda suka gaya ini, buatlah dinding dengan corak biru dan putih. Baki dengan perabot bilik mandi putih dan kemudahan kebersihan. Pergi untuk kesan ukiran.

Pilih kertas dinding yang hampir sama

bilik mandi reka bentuk semula bilik mandi kertas dinding biru


Perabot bilik mandi berwarna

mandi remodel badmobel biru

Glamour dalam nuansa bersinar

Warna berani boleh mencerahkan bilik mandi jika ia mempunyai kesan berseri. Pilih warna keemasan dan aksesori bilik mandi merah. Campurkan banyak kaca dan permukaan cermin.

Lantai putih, tenggelam dan tandas memberikan pandangan seimbang dalam kes ini juga.

Untuk kelihatan glamor, anda tidak semestinya perlu cat semua dinding dalam emas. Adalah mencukupi jika anda membawa beberapa aksesori atau unsur-unsur fungsian dalam logam berharga - ini boleh mengenai lampu, keran atau bahagian-bahagian pemasangan kabinet.

Bilik mandi yang hebat

bilik mandi reshape reka bentuk perabot kayu retro

Corak bunga

Bukan sahaja alam tropika mempunyai kesan menyegarkan dan menyegarkan di bilik mandi. Anda boleh memilih mana-mana corak semulajadi untuk menjadikan ruang moden. Sebagai contoh, daun atau perhiasan bunga lain boleh mengambil peranan ini. Mereka membawa warna dan pada masa yang sama perasaan kebersihan dan kesegaran ke dalam bilik.

Mural dinding dengan corak bunga untuk bilik mandi

corak hiasan bunga akrab yang tidak sesuai

Melihat Boho

Sekiranya anda ingin memberi bilik mandi sebagai watak yang lebih kediaman dan mewah, pilih gaya boho. Untuk ini, anda boleh memasangkan palet warna hitam dan putih dengan warna biru atau warna lain yang kaya. Angka berukuran besar, yang juga termasuk jubin berwarna neutral, membuat penampilan yang artistik dan lengkap.

Didedikasikan reka bentuk bilik mandi dengan gaya perabotan

Reka bentuk warna biru yang buruk

Idea bilik mandi vintaj

Di bilik mandi yang sangat lama, anda boleh menyegarkan suasana dengan beberapa idea menghias vintaj. Sebagai contoh, anda boleh meletakkan peta dunia atau aplikasi lain yang serupa di dinding.

Lifkhak para cinéfilos: como fazer um home theater com as próprias mãos

Related news


14 Deco Ideas DIY Driftwood för att få en Sea Air

Travis Scott Looking to S.P.A.C.E for New Brand or Project

vivaxahowto.com

23 alkuperäistä sisustusideoita ja vinkkejä pääsiäiselle

50

Charlie Sheen -- Lets Get This Party Started

Odredite i održavajte odgovarajuće biljke

4 regole per la progettazione di un guardaroba walk-through

Ubah semula bilik mandi: membawa warna ke bilik mandi