Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Contents

funksjoner

Å samle om kvelden med hele familien, å snakke og sole seg i nærheten av den varme peisen er veldig hyggelig etter en hard arbeidsdag. Dette møbelet gir komfort og varme til huset. Tilstedeværelsen av en peis i huset ditt vil overraske gjestene, i tillegg er den klassiske peisen med peis ganske stor og passer perfekt inn i det tradisjonelle interiøret i en romslig stue. Denne typen peis er den mest universelle, siden klassikerne er evige, derfor kan en slik peis bli et høydepunkt for mange typer hjem interiør.

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

typer

  • Engelsk.Klassiske typer peiser kalles engelske peiser, de avviger fra andre arter av deres design og materiale som de er laget av. Tradisjonelle engelske peiser har en formet portform, og portalen i denne versjonen er åpen. Portalen er den viktigste, fremspringende delen av peisen. Åpen er slike portaler, hvor det ikke er noen partisjoner eller dører

Klassisk peis

Denne typen peis er den mest naturlige, siden flammen i peisen er åpen, blokerer ingenting utsikten. Du kan se flammene og brennende tre. I tillegg, i stillhet kan du høre den karakteristiske knitrende lyden som bringer sjelefred til huset. Pastime på den engelske peisen slapper av perfekt.

Klassisk peis

Men den engelske peisen har sine ulemper. Denne typen dårlig varmer opp rommet, på grunn av overflod av oksygen inn i forbrenningsprosessen er akselerert, og all røyken stiger opp og går sammen med varmen gjennom skorsteinen. I tillegg er åpen flamme den farligste. Så nå modell av klassiske engelske peiser utfylle termisk stabilt glass eller en dør som ikke blokkerer den type brann og utmerket beskyttelse mot flammer.

Klassisk peis

  • USA.Mer moderne klassikere er den amerikanske peisen. Amerikanere har introdusert i den tradisjonelle utformingen av peisen litt modernitet og demokrati. Designere kaller peiser i amerikansk stil en dyktig kombinasjon av klassikere og innovasjon. En slik peis kan bli et høydepunkt av absolutt hvilket som helst interiør. Den kan installeres både i et stort hus, i landet, og i en leilighet i stil med et penthouse.

Klassisk peis

En annen fordel ved peisen i denne stilen er dens praktiske og høy funksjonalitet. En peis i amerikansk stil er den sentrale delen av hele komposisjonen av leiligheten eller huset. Vanligvis er den amerikanske peisen laget av materialer av nøytral og pastellfarger, for eksempel hvit, svart, brun, beige, grå og andre.

Klassisk peis

Electric. Innbyggere i urbane leiligheter kan også diversifisere interiøret i huset med en klassisk peis, bare i dette tilfellet er en elektrisk peis egnet for dem. Det ser ikke mindre luksuriøst og attraktivt ut enn en ekte klassisk mursteinpeis.

Det finnes mange modeller av elektrisk peis, og noen bare tjene som et element av innredning, og noen, i tillegg til det estetiske funksjon utføre funksjonen til oppvarming av leiligheten. Elektriske peiser har bare positive egenskaper, fordi de er veldig enkle å bruke. Eieren av en slik peis kan selvstendig velge og justere riktig temperatur. Designere tilbyr et stort utvalg av klassiske elektriske peiser, slik at du enkelt kan velge den som passer perfekt til ditt hjem interiør. I tillegg er den klassiske elektriske peisen veldig vakker og samtidig helt trygg.

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Bio peis er en modell av en peis, som, selv om den ikke har en skorstein, men har en ekte åpen flamme. Denne modellen er perfekt for både leiligheten og huset, hvis det ikke er mulig å bygge en skorstein. Denne modellen har imidlertid en flamme, men er helt trygg. Bio-peisen tjener både en oppvarmingsfunksjon og en estetisk funksjon. Bio-peisen er veldig lett fyret opp og påfylles med bioetanol.

Klassisk peis

Et særtrekk ved denne type peis er at med det vil du ikke være bekymret for fjerning av aske og sot fra hans rensing, vil Bio peis perfekt utfyller ditt hjem innredning og ikke forurenser luften i den.

Klassisk peis

Mange modeller av bio-peiser er visuelt svært lik ekte klassiske peiser, derfor dekorerer de perfekt klassisk interiør. Slike modeller er dekorert med en stein eller etterligning av en murstein. Det er flere universelle klassiske modeller av bio-peiser som passer inn i hvilken som helst interiørstil.

Klassisk peis

dekorasjon

En funksjon av peisinnredningen i klassisk stil er at for dette formålet er hovedsakelig naturlige materialer brukt. Den mest populære er etterbehandling av en klassisk peis med marmor, da denne peisen ser veldig luksuriøs og elegant ut, men det har en ganske høy pris. Noen foretrekker å bruke naturstein til innredning, mot fliser eller murstein. Ikke mindre populært er treinnredningen av den klassiske peisen. En spesiell regel når du pynter en peis er at disse materialene ikke flekker, de er igjen i sin opprinnelige form for å understreke deres naturlige natur.

Klassisk peis

Når du pynter en klassisk peis med en stein, bruk balsat, fordi mønsteret er unikt, så vel som solide granitt- og malakittstein. Disse mineralene er varmebestandige og endrer ikke deres ytre og kvalitative egenskaper fra virkningen av åpen ild. Hvis valget ditt falt på woody innredningen av den klassiske peisen, så velger du bedre tregran, furu, enebær eller eik. I tillegg kan treet bli gammel, litt tørket og dekket med spesialmaling.

Klassisk peis

I tillegg til å fullføre peisen selv, er den utstyrt med hyller, hvor du kan sette dekorative elementer, som flotte figurer eller vintageklokker. Peisen klokken under bronse vil være spesielt fordelaktig. Noen foretrekker å dekorere peiser i klassisk stil med gamle og elegante bøker eller vakre kunstverk, for eksempel malerier. Veldig imponerende på peisen ser levende blomster og vintage vaser.

Klassisk peis

Veldig hyggelig og samtidig luksuriøst vil det se ut som et familiebilde i en pittoresk ramme på mantelpiece. I tillegg til horisontale hyller for ulike stilige gjenstander, utstyrer noen peisen med vertikale hyller hvor brensel er lagret. Og som regel er dette elementet i den klassiske peisen mer verdsatt ikke på grunn av dets funksjonelle formål, men på grunn av dens utforming.

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Klassisk peis

Design i interiøret

Som regel er en peis installert i hallen eller stuen, derfor er slike rom med dette elementet av interiøret et mer klassisk design, fordi peisen som regel tilhører klassikerne. Derfor er det viktig at dette designet passer godt inn i interiørdesign av en leilighet eller et hus.

Klassisk peis

Den beste peisen passer inn i stuene, som er laget i en vintage stil. I moderne tid er denne stilen veldig moteriktig og relevant.

Denne stilen er en kombinasjon av lyse vegger og gulv, lakkert møbler fra tre. Det er veldig enkelt å velge en modell av peis for et slikt interiør. Vanligvis er peis i vintage stil valgt under veggen i en lignende design og farge. Alle moderne peiser passe perfekt inn i interiøret i stuen, innredet i en landlig stil. Noen modeller av ildsteder er så universell utforming, de vil se flott ut i en moderne setting hjemme mot high-tech, moderne Art Nouveau, og husene er innredet i en klassisk stil, slik som retro-stil av Provence, og selv i stuer, henrettet i minimalistisk stil.

Sandy Gallin Dead at 76

Related news


43

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα φυτώριο: 70 φωτογραφίες ιδεών

Henry Cavill -- Is George ZimmerMan a SuperMan after Car Rescue

Perabot bilik persalinan – mengejar kesempurnaan

Εξωτερικό τζακούζι στη βεράντα ή στον κήπο σε 57 φωτογραφίες

Spektakulære curbstones med et sete i gangen

MLB Mascot Accused of Gruesome Wiener Attack

Miles Teller Arrested For Being Drunk and Uncooperative In Public (UPDATE)

7

La cucina moderna può essere progettata in stile retrò

Klassisk peis